Zoek
Sluit dit zoekvak.
Google-Beoordeling
4.3
Gebaseerd op 4 recensies
js_loader

Wie zitten er achter Thermische Controle.nl BV?

Wij helpen de klant in de ingewikkelde wirwar van regelgeving van de overheid rond het bouwen van energiezuinige gebouwen en woningen, thermische controle en duurzaamheid. En zorgen dat de aannemer, ontwikkelaar of particulier de isolatiewaarde volgens het Bouwbesluit (en meer) fluitend bereikt. Van BENG-berekening tot en met het energielabel. Ook zijn wij passiefhuis ontwerper.

Het gemak daarvan is, dat wij het bouwproject van A tot Z begeleiden en daarin adviseren kunnen. En daar doen we het voor: onze klant wordt ontlast en heeft de zekerheid dat de metingen en de genomen isolatiemaatregelen correct zijn.
En de klant is blij!

Sander Bac, oprichter en eigenaar van Thermische Controle.nl

‘Duurzaamheid in de bouw wordt steeds belangrijker. Ik houd me al langer bezig met thermische controle om die duurzaamheid optimaal door te voeren. Dat ik zelf het beleid bepalen mag zorgt dat ik de klant extra kan verrassen. Elke keer weer. Ik vind het belangrijk dat de aannemer, projectontwikkelaar of particulier een gebouw of woning neerzet, die bouwkundig in orde is en voldoet aan die duurzaamheidseisen. En minimaal voldoet aan de isolatiewaarde die in het Bouwbesluit bepaald is. Energiezuinig, comfortabel en kostenbesparend.

Ik ben opgeleid als timmerman en uiteindelijk als bouwkundige. Ik ken alle rollen op en rond de bouwplaats van haver tot gort, van timmerman tot directievoerder, technisch manager/projectleider en lid van het MT. Daardoor weet ik vanuit welke rol elke medewerker kijkt en hoe de hazen lopen. Ook ken ik de levenscyclus van een gebouw of woning en ben ik op de hoogte van de laatste normen en overheidseisen in duurzaamheid en de bijpassende oplossingen. Daardoor zijn de adviezen altijd aansluitend op de situatie en de eisen van isolatiewaarde. En de meest voordelige.

Zo komt elk project uit de bus als correct, netjes en gedegen, voldoend aan de isolatiewaarde van het Bouwbesluit en nooit duurder dan noodzakelijk. En de bewoner of opdrachtgever zit in een heerlijk binnenklimaat, met een energierekening die past bij de isolatiewaarde en het bijbehorende energielabel.

Ik ben bovendien een aardige gozer, haha!’

Niet geheel onbelangrijk … onze certificeringen

Wij zijn opgeleid om deze werkzaamheden te verrichten met certificeren rond:

Level 1 Thermografie

Gevorderde bouwkundige thermografie

Volledig gecertificeerd Energie Prestatie Adviseur

Lid Nederlandse Branchevereniging voor Luchtdichtheidsmetingen

Vliegbewijs A1, A2 en A3

BENG in de praktijk

Passiefhuis-ontwerper

Daarnaast worden regelmatig opleidingen, seminars, cursussen en masterclasses gevolgd.

In 2021 sloten we ons aan bij BuildingLabel. Dit is een community van specialisten op het gebied van thermische controle en energielabeling. Zij beschikken over de voor energielabels noodzakelijke BRL9500 en organiseren aanvullende opleidingen en seminars.

Wil jij zeker weten dat je nieuwbouw voldoet aan de isolatiewaarde en luchtdichtheidseisen van het Bouwbesluit? Of kamp jij met problemen rond vocht, tocht, warmte of kou in bestaande bouw? Browse dan op onze website of neem direct contact op.